Sfaturi pentru casa ta
Cum sa va alegeti scara de interior

Alegerea modelului unei scari interioare nu este o treaba deloc usoara (mai ales cand membrii familiei au pareri diferite)

Ce decizie luam? Scara din beton sau scara autoportanta?

Sa analizam cu plusuri si cu minusuri fiecare varianta!

Avantaje pentru constructori

Pentru cei care cunosc importanta unei scari de interior in amenajarea unui spatiu

Stimati constructori,

V-ati pus cateva din intrebarile urmatoare ?

  • Daca nu ar trebui sa folosesc echipa mea de muncitori la realizarea unei scari din beton ?
  • Daca, in plus, s-ar elibera si echipa care finiseaza si placheaza scara?
  • Cat costa oare in realitate o scara realizata in regie proprie si cum ar fi daca s-ar delega acesta activitate unei firme specializate?
  • Cat costa responsabilitatea pentru o scara de interior si mai ales posibilele probleme ce ar aparea ulterior?

Daca DA, atunci este timpul sa ne contactati imediat. Noi va aducem raspunsurile necesare si mai ales solutii profesionale insotite de avantaje economice si de confort.

Daca ne alegeti, tot ce va mai ramane de facut este sa introduceti un model de scara economica in devizul dvs de lucrari pentru care veti beneficia de discounturi si facilitati de plata. Daca se cunoaste clientul final, trebuie doar sa-i aratati catalogul cu modele de scari din care acesta va alege modelul preferat cu o eventuala plata a diferentei de pret.

Noi ne vom ocupa de toate celelalte probleme de la proiectare pana la predarea la cheie a produsului cu certificate de calitate si garantie conform reglementarilor legale.

Prin aceasta colaborare constructorul(investitorul) economiseste timp si resurse si in acelasi timp isi reduce costurile aferente scarii de interior prin discounturile si comisioanele acordate.

 

Vezi parerea altor persoane cu care am lucrat!