Sfaturi pentru casa ta
Cum sa va alegeti scara de interior

Alegerea modelului unei scari interioare nu este o treaba deloc usoara (mai ales cand membrii familiei au pareri diferite)

Ce decizie luam? Scara din beton sau scara autoportanta?

Sa analizam cu plusuri si cu minusuri fiecare varianta!

Intrebari frecvente

1. O scara autoportanta Stairs-Expert rezista la fel de bine si dureaza la fel de mult ca una din beton ?
Da, scarile autoportante Stairs-Expert sunt calculate sa reziste la incarcari de minim 200 kg pe treapta iar durata medie de utilizare este estimata la 30 de ani, dar intr-o lume in continua schimbare, oricand este necesar, o scara autoportanta poate fi reconfigurata, modernizata, rearanjata – ceea ce la scarile din beton nu este posibil.
2. Exista posibilitatea ca batranii sau copii sa se accidenteze pe o scara Stairs-Expert ?
Da, in situatii imprevizibile, de genul "se impiedica din neatentie" ca ,de altfel, la orice scara. Pentru toate celelalte situatii, inca din faza de proiectare s-au luat toate masurile, cu respectarea normativelor in vigoare ca sa se preintampine posibilitatea de accidentare ( balustradele au spatii intre elemente astfel dimensionate incat copii mici sa nu isi poata introduce capul si rezista la forte de impingere de peste 80 kg/ml , inaltimea dintre 2 trepte se situeaza intre 165 mm si 240 mm, lemnul este de esenta tare si nu face aschii, finisarea este foarte buna, fara rizuri, muchii contondente sau altele asemenea, etc. )
3. Unde se pot vedea scarile Stairs-Expert ?
Scarile de interior Stairs-Expert se pot vedea in reteaua proprie de show-room-uri si la partenerii afiliati ( vezi lista pe site ).
4. Cat dureaza montajul unei scari Stairs-Expert ?
In majoritatea situatiilor, cand nu apar complicatii neprevazute, montajul dureaza doar 1 zi ( circa 6 – 10 ore )
5. Ce termen de garantie se ofera pentru scarile de interior Stairs-Expert ?
Termenul de garantie este de 36 luni ( 3 ani ) cu servicii prompte atat in termenul de garantie cat si post-garantie.
6. Din ce materiale sunt realizate scarile de interior Stairs-Expert ?

Scarile Stairs-Expert pot fi executate, in functie de model, numai din lemn, din combinatii lemn cu metal si uneori ( la cele in spirala ) cu un material plastic special pentru mana curenta. Lemnul folosit este de esenta tare, masiv si atent selectionat, din specia fag, finisat intr-o varietate de culori, in functie de designul ales iar metalul este din otel de calitate prelucrat cu mare precizie ( uneori cu laser ) si finisat prin vopsire cu pulberi metalice in camp electrostatic sau otel inox, dupa caz.

 

Daca aveti si alte intrebari, contactati-ne si va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil!