Scari interioare ASCENSION

Scari interioare ideale pentru spatii inguste si mansarde: o solutie eleganta si practica.

Descriere generala

Scara Ascension este o scara modulara, cu structura metalica centrala care sustine treptele din lemn masiv de o forma speciala (decupate intr-o parte pentru a lasa piciorul sa treaca) care permit accesul pe rampe puternic inclinate si reprezinta solutia convenabila pentru spatii inguste si care satisface cele mai exigente gusturi de la practic/util si pana la frumusete/ design.

Configuratii

Speciala pentru spatii inguste aceasta scara se poate configura in doua forme - dreapta si in forma de L unde intoarcerea se face cu un podest.

Latimea de scara este una fixa - 600 mm tocmai pentru a fi disponibila in locurile cu dimensiuni mici. Pasul treptei poate oscila intre minim 200 mm si max 240 mm.


L=Latimea scarii
L(Ascension)=  600 ;
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 120 mm
V= suprapunere Ascension =40 mm
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa
* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.

Este o scara moderna, tinereasca deci este recomandata in spatii amenajate modern asortandu-se cu aproape orice tip de mobilier si bineinteles este foarte potrivita acolo unde se vrea mai mult spatiu disponibil pentru camera, sau acolo unde o altfel de scara nu incape.