Scari interioare DESIREE D

Scari clasice, scari interioare in intregime din lemn, elegante si moderne cu 2 vanguri modulare.

Descriere generala

Scara traditionala, realizata in intregime din lemn de esenta tare ( fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe amandoua partile, cu sau fara contratreapta, conduce spre o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.

Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.

Configuratii

Scara DESIREE D se poate configura in aproape toate felurile posibile, de la rampa dreapta simpla la forme de L , U , C sau chiar spirala patrata cu intoarceri simple cu podest sau din 3 trepte pentru economie de spatiu.

Dimensiuni: inaltime cat este nevoie, latime 700 - 1000 mm.


L=Latimea scarii
L(Desiree)= 700;750;800;850;900;950;1000 mm 
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 256 mm;
V= suprapunere (Desiree=70 mm)
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.

Scarile traditionale din lemn din gama DESIREE sunt foarte potrivite in spatii largi care le pun in valoare frumusetea deosebita si intr-un ambient cu décor clasic unde completeaza designul interior conferind caldura si culoare.