Scari interioare DESIREE M

Scari interioare elegante si moderne cu un vang lateral in combinatie de lemn cu metal.

Descriere generala

Aceasta scara reprezinta o combinatie ingenioasa intre stilul clasic de scara din lemn si o balustrada de design modern cu componente din lemn si metal. Desiree M se potriveste in orice spatiu si permite o alegere optima dintre multitudinea de configurari si finisari posibile. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.

Configuratii

Scara DESIREE M se poate configura in aproape toate felurile posibile, de la rampa dreapta simpla la forme de L , U , C sau chiar spirala patrata cu intoarceri simple cu podest sau din 3 trepte pentru economie de spatiu.

Dimensiuni de gabarit: inaltime cat este nevoie, latime 700 - 1000 mm.

L=Latimea scarii
L(Desiree)= 700;750;800;850;900;950;1000 mm 
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 256 mm;
V= suprapunere (Desiree=70 mm)
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori.


Scarile traditionale din lemn din gama DESIREE sunt foarte potrivite in spatii largi care le pun in valoare frumusetea deosebita si intr-un ambient cu decor clasic unde completeaza designul interior conferind caldura si culoare.