Scari interioare DESIREE S

Scari clasice, in intregime din lemn, elegante si moderne cu 1 vang modular.

Descriere generala

Scari traditionale, realizate in intregime din lemn de esenta tare (fag), finisata intr-o gama larga de culori. Structura autoportanta din module cu inaltime variabila pe o singura parte, cu sau fara contratreapta, ajungandu-se la o scara clasica, eleganta, de inalta tinuta. Optional in trepte se pot introduce spoturi luminoase cu intensitate reglabila dintr-un potentiometru, ceea ce confera distinctie si confort in utilizarea pe timp de noapte.

Balustrada este in intregime din lemn cu balustri frezati sau strunjiti.

Desiree-ul S fara contratreapta este o versiune de baza , economica, care prin forma aerisita imbina perfect clasicul cu modernul satisfacand atat asteptarile si dorintele clasicilor-traditionalisti cat si ale celor care apreciaza modernul, noul , tinerescul.

Aici puteti accesa formularele in care puteti completa anumite date necesare pentru intocmirea unei oferte de pret 

\"reclam1resize.jpg\"

Configuratii

Scara DESIREE S se poate configura in aproape toate felurile posibile, de la rampa dreapta simpla la forme de L , U , C sau chiar spirala patrata cu intoarceri simple cu podest sau din 3 trepte pentru economie de spatiu.

Dimensiuni de gabarit: inaltime cat este nevoie, latime 700 - 1000 mm.

L=Latimea scarii
L(Desiree)= 700;750;800;850;900;950;1000 mm 
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 256 mm;
V= suprapunere (Desiree=70 mm)
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn

Scarile traditionale din lemn din gama DESIREE sunt foarte potrivite in spatii largi care le pun in valoare frumusetea deosebita si intr-un ambient cu decor clasic unde completeaza designul interior conferind caldura si culoare.