Scari interioare ELITE E-G

Scari moderne, elegante, tineresti prin design cu vang central metalic, elicoidale-rotunde.

Descriere generala

Scarile ELITE EG cu un design modern, zvelte si luminoase sunt realizate in combinatie de metal (structura autoportanta) si lemn de esenta tare de fag pentru trepte si, eventual, mana curenta.

In ciuda formei aparent fragile, sunt scari robuste si foarte rezistente.

Structura autoportanta este realizata cu module metalice cu distantiere de reglare pe inaltime, permitand astfel o adaptare usoara la aproape orice tip de spatiu.

Imbinarea diferitelor componente se face cu elemente de asamblare metalice foarte rezistente si in acelasi timp usor de montat.

La scarile Elite EG, balustrada este formata din balustrii metalici lamelari, tevi longitudinale din inox si mana curenta dintr-un material plastic special.

Configuratii

Scarile ELITE EG se configureaza elicoidal pe diametre cuprinse intre 1400 si 2000 mm.

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
inox
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.

Scarile ELITE se recomanda in spatiile amenajate in stil modern putandu-se asorta prin alegerea combinatiilor de culori cu orice fel de dotari interioare (mobilier, corpuri de iluminat, etc) din gama modern si tineresc dand prestanta spatiului si lasand in acelasi timp lumina si mult aer.