Scari interioare ELITE L

Scari moderne, elegante cu vang central metalic si balustrada cu elemente din inox.

Descriere generala

Scarile ELITE L cu un design modern, zvelte si luminoase sunt realizate in combinatie de metal (structura autoportanta) si lemn de esenta tare de fag pentru trepte si, eventual, mana curenta.

In ciuda formei aparent fragile, sunt scari robuste si foarte rezistente.

Structura autoportanta este realizata cu module metalice cu distantiere de reglare pe inaltime, permitand astfel o adaptare usoara la aproape orice tip de spatiu.

Imbinarea diferitelor componente se face cu elemente de asamblare metalice foarte rezistente si in acelasi timp usor de montat.

Scarile Elite L au balustrade compuse din balustrii lamelari din metal, tevi longitudinale din inox si mana curenta din lemn.

Configuratii

Scarile ELITE se pot configure si adapta la orice tip de spatiu (mai putin spatiile inguste) putand avea forme de rampa dreapta, in L sau U, in S sau chiar elicoidale si intoarcere cu podest sau din 3 trepte.

Din cauza geometriei variabile pe care o prezinta, treptele pot avea lungimi de la 700 la 1000 (mm) si se fixeaza in structura in pozitii bine definite determinate din faza de proiectare.

Numarul de trepte, intoarcerile si inaltimea totala se determina in functie de spatiul avut la dispozitie.

L=Latimea scarii
L(Elite)= 700;750;800;850;900;950;1000 mm
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 256 mm;  Elite 224 sau 256 mm ;
V= suprapunere (Elite = 60 mm)
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.
Scarile ELITE se recomanda in spatiile amenajate in stil modern putandu-se asorta prin alegerea combinatiilor de culori cu orice fel de dotari interioare (mobilier, corpuri de iluminat, etc) din gama modern si tineresc dand prestanta spatiului si lasand in acelasi timp lumina si mult aer.