Scari interioare GLORIA

O noua linie de design pentru scari interioare

Descriere generala

Noul model de scara interioara marca Stairs Expert GLORIA, se impune prin linia cu design modern a structurii autoportante. Structura masiva realizata din lemn de esenta tare, confera acestui model de scara soliditate si rezistenta, putandu-se configura usor pentru adaptare la aproape orice spatiu.

Scara de interior Gloria poate fi echipata cu balustrade elegante complet din lemn sau cu balustrade in combinatie de metal cu lemn si se asorteaza cu amenajari interioare diverse lasand lumina si un spatiu aerisit in jurul acesteia.

Configuratii

Scarile GLORIA se pot configura si adapta la orice tip de spatiu (mai putin spatiile inguste) putand avea forme de rampa dreapta, in L sau U si intoarcere cu podest sau din 3 trepte.

Din cauza geometriei variabile pe care o prezinta, treptele pot avea lungimi de la 700 la 1000 (mm) si se fixeaza in structura in pozitii bine definite determinate din faza de proiectare.

Numarul de trepte, intoarcerile si inaltimea totala se determina in functie de spatiul avut la dispozitie

L=Lăţimea scării

L(Gloria)= 700;750;800;850;900;950;1000 m

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului. Compara si aici culorile

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
inox
negru

Recomandari

Scarile GLORIA se recomanda in spatiile amenajate in stil modern cu tenta clasica putandu-se asorta prin alegerea combinatiilor de culori cu orice fel de dotari interioare (mobilier, corpuri de iluminat, etc ) din gama modern, tineresc sau clasic dand prestanta spatiului