Scari interioare GRACIOSA

Scari moderne, elicoidale, ideale pentru economie de spatiu.

DESCRIERE GENERALA

Scara GRACIOSA face parte din familia scarilor in spirala folosite acolo unde spatiul nu permite o desfasurare in rampe lungi sau unde se doreste un efect artistic si de design.

Aceste scari sunt elegante si gratioase - dupa cum le spune si numele, si sunt realizate dintr-o combinatie ingenioasa de lemn cu metal.

Forma deosebita a treptelor, asemanatoare cu paletele unei turbine confera un efect deosebit de design si imaginatie.

Treptele sunt realizate din lemn de esenta tare (fag), ales cu grija si finisat, intr-o varietate de culori si sunt dispuse decalat pe o spirala cilindrica cu un pilon central cu distantiere din lemn ce permit obtinerea inaltimii dorite.

Balustrada este realizata din metal cu balustrii lamelari uniti de bare din inox si mana curenta flexibila realizata dintr-un material special.

Configuratii

Fiind prin esenta o scara in spirala, GRACIOSA se poate configura doar astfel, avand nevoie de un gol rotund in tavan cu un diamentru cu 50 mm mai mare decat diametrul sau exterior.

 

Se executa standard la diametrul de 1200, 1400, 1600, (mm) si inaltimi variabile.

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
inox
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.

Scara GRACIOSA se recomanda acolo unde se doreste o economie de spatiu si se asorteaza foarte bine cu un interior modern, tineresc chiar sportiv, vioi si luminos dand gratie si distinctie ambientului.