Scari interioare PRINCESS

Scari moderne, revolutionare, cu vanguri metalice, care redefinesc conceptul de scari interioare.

Descriere generala

Scarile din gama Princess reprezinta prin forma lor si solutiile de finisare alese,varful de lance din familia scarilor moderne.

Structura autoportanta,foarte rezistenta este realizata in intregime din metal care poate fi la alegere:otel vopsit sau inox.

Pentru a se obtine forma speciala si diferita de la o scara la alta,componentele metalice sunt realizate prin taiere cu laser ajungandu-se in acest fel la o calitate si o precizie deosebita.Treptele sunt realizate din lemn de esenta tare(fag) ales cu foarte mare grija si cu finisaje de cea mai inalta calitate.

Balustrada este realizata din otel inox in totalitate sau cu montanti din otel vopsit in culoarea structurii, si tuburi din inox.

Datorita specificului lor unicat aceste scari se realizeaza in centre de productie specializate cu instalatii laser si din acest motiv necesita un termen de livrare mai lung (circa sase saptamani).

Configuratii

Scarile Princess permit o multitudine de configuratii toate avand la baza cel putin o rampa dreapta si intoarceri din trei trepte sau cu podest normal.Astfel se pot obtine configuratii in forma de I ,L ,U cu inaltimi variabile si latimi ale scarii cuprinse intre 800 si 1000 mm ( mai inguste nu se justifica investitia)

Structura metalica este intodeauna pe ambele parti iar balustrada pe partea libera (fara perete);daca ambele parti sunt libere ( fara perete) avem balustrada pe ambele parti.

L=Latimea scarii
L (Princes)= 800;850;900;950;1000 mm
P= Pas util (latime treapta fara suprapunere) = 256 mm;
V= suprapunere (Princes = 60 mm);
Nr_Trepte= Numar trepte pe o rampa

* Dupa caz se pot executa si alte configuratii în functie de necesitatile clientului

Culori

Lemn:
alb transp.
cires
fag natur
mahon
nuc
stejar auriu
stejar natur
wenge
Metal:
gri
inox
negru

Recomandari

ATENTIE! Perceptia culorilor poate diferi in functie de lumina ambientala si setarile monitorului! Compara si aici paleta de culori pentru lemn.

Scarile Princess prin prestanta si eleganta lor desavarsita se preteaza in spatii generoase si luminoase asortate cu un design foarte modern unde preponderant este metalul, sticla, etc si unde pot fi puse la adevarata lor valoarea.