Sfaturi pentru casa ta
Cum sa va alegeti scara de interior

Alegerea modelului unei scari interioare nu este o treaba deloc usoara (mai ales cand membrii familiei au pareri diferite)

Ce decizie luam? Scara din beton sau scara autoportanta?

Sa analizam cu plusuri si cu minusuri fiecare varianta!

Servicii pentru scari de interior

 • Consultanta:

  Reprezentantii tehnici bine pregatiti profesional va ajuta sa alegeti cea mai buna varianta pentru scara dumneavoastra. Pas cu pas, evaluand ce vi se potriveste cel mai bine, stabilind designul si in functie de bugetul disponibil veti fi condusi spre solutia finala, optima pentru locuinta dumneavostra.

 • Proiectare:

  Fiecare scara de interior pe care o realizam este pentru noi un produs unicat deoarece este conceputa corespunzator nevoilor si spatiului disponibil dintr-o anumita locuinta al unui anumit client. De aceea, scara trebuie proiectata pana in cele mai mici detalii utilizand programe de calculator specializate, in 3D, cu dimensiuni de gabarit si toate detaliile legate de cum va arata scara clientului inainte de confirmarea contractului avand astfel posibilitatea sa verifice inca o data daca solutia aleasa i se potriveste.

 • Masuratori:

  Pentru a putea defini din punct de vedere tehnic scara pe care ati ales-o, reprezentanti nostrii tehnici vor preleva masuratorile necesare si vor realiza RLV-ul pe baza caruia va fi proiectata scara.

 • Executie:

  Toate scarile de interior ale Stairs-Expert sunt realizate in fabrica proprie din Resita unde cu ajutorul utilajelor si instalatiilor de ultima generatie se confera precizia si calitatea specifice produselor noastre.

 • Montaj:

  Echipa de montatori autorizati Stairs-Expert asigura montajul fiecarei scari de interior astfel incat, la final, clientul sa primeasca un produs "la cheie" de cea mai buna calitate si garantat cu documente. Montajul scarilor Stairs-Expert se realizeaza rapid (de regula intr-o zi), curat si cu un minim de deranj pentru client.

 • Service specializat in si post garantie:

  Ori de cate ori este nevoie si se solicita, echipele specializate de service intervin prompt pentru remediererea eventualelor probleme la scarile Stairs-Expert atat in termenul legal de garantie cat si dupa aceea.

 • Transport:

  In baza contractului incheiat, noi ne ingrijim ca scarile Stairs-Expert sa ajunga la destinatie la termenele stabilite fara nici o grija din partea clientilor si fara costuri suplimentare.

   

  Afla mai multe despre noi si ce va putem oferi!