Sfaturi pentru casa ta
Cum sa va alegeti scara de interior

Alegerea modelului unei scari interioare nu este o treaba deloc usoara (mai ales cand membrii familiei au pareri diferite)

Ce decizie luam? Scara din beton sau scara autoportanta?

Sa analizam cu plusuri si cu minusuri fiecare varianta!

Ce spun clientii despre scarile noastre de interior

Ca si designer de interior nu puteam sa ofer unui client, garantia ca scara pe care urma sa o execut ar fi fost de cea mai buna calitate, efectiv nu gasisem furnizorul care sa-mi dea o asemenea garantie.Singurii care au putut face acest lucru au fost cei de la Stairs-Expert, colaborez cu ei de peste 2 ani si astfel pot garanta clientului o lucrare de cea mai buna calitate.Renumele unui designer vine din lucrarile de calitate pe care le face iar cei de la Stairs-Expert m-au ajutat foarte mult in acest sens, iar pentru scarile de interior am devenit o garantie a calitatii in Timisoara si nu numai.
Sorin Saftescu, Cass Design - Timisoara
Unul dintre cele mai frumoase lucruri pe care le am in casa este scara de interior din lemn masiv , executata de cei de la Stairs-Expert. Nu am crezut ca o scara poate sa schimbe atat de mult ambientul unei case sa-i dea asemenea caldura si valoare - merita tot efortul facut. Mi-ar fi parut foarte rau daca o turnam din beton.
Marila Mircea, Timisoara
Stimate furnizor, in urma cumpararii de la dvs. a scarilor de interior dorim sa va multumim pentru consultanta acordata in alegerea tipului de scara potrivit precum si pentru calitatea serviciilor prestate. Cu toata sinceritatea am sa va spun ca designul propus de dvs. precum si standardul de calitate la care au fost executate a fost apreciat de toti prietenii nostri si nu numai... Va multumim inca odata si sa aveti parte de numai succes anul acesta.
Fam. Pup, Comuna Giroc - jud Timis
Nevoia pt o scara masiva din lemn, executata in timp scurt , de cea mai buna calitate si cu designul pe care-l doream in casa clientului meu a fost aproape de nerezolvat pana la aparitia celor de la Stairs-Expert.Am fost foarte incantata de executia scarii, si clientul meu a fost foarte multumit mai ales datorita faptului ca pretul pe care l-ar fi primit daca ar fi vandut casa a fost peste asteptari.Le multumesc foarte mult celor de la Stairs-Expert pentru colaborarea si sprijinul lor.
Arh. Mihaescu Ioana, Resita
Am avut cateva colaborari foarte proaste cu firme din domeniul scarilor de interior pana in momentul intalnirii cu cei de la Stairs-Expert. De la aceea data, toate problemele mele cu privire la finisarea scarilor din beton au disparut. Imi pare rau ca nu i-am intalnit mai de mult , nu as mai fi turnat nici o scara din beton si acum as fi avut mult mai putine fire albe de par ...
Dan Faur , Quasar Industries - Deva
A fost o reala problema sa execut o scara autoportanta la un ultim nivel al unui hotel si singurii care mi-au oferit o solutie viabila si sigura au fost cei de la Stairs-Expert.Cat despre design , sotia mea s-a indragostit de scara aceea - are si de ce. Surpriza cea mai placuta a fost durata montajului: o zi. Ca si constructor nu vreau sa-mi aduc aminte de problemele cu alti oameni care nu-si respecta termenele de executie.Oamenii de la Stairs-Expert au fost singurii care au respectat ce-au promis!
Sigma Procons, Sigma Procons - Bucuresti
Termenele foarte stranse pentru blocurile pe care le-am construit iar penthouse-urile sau vandut cel mai repede ceea ce a determinat o nevoie de 7 scari autoportante in maxim 3 saptamani cu montaj cu tot. Promptitudinea lor a fost la inaltime, calitatea care am vazut-o la prima scara din showroom a fost identica la toate cele 7 scari iar montajul lor m-a surprins......5 zile pentru toate scarile.Excelent!
Consola Group, Bucuresti